afspraak
Terug naar overzicht

Loopbaanbegeleiding

Bij loopbaanbegeleiding & -coaching zullen wij ons focussen op jouw professionele leven. Welke weg zou jij graag op willen slaan, waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Om een antwoord te kunnen geven op jouw loopbaankeuzevraag zal deze vorm van begeleiding en coaching je ondersteunen om inzicht te krijgen in dat wat jou stimuleert. We zullen samen kijken naar waar jouw talenten, interesses en mogelijkheden liggen.


Herken jij één van de volgende vragen?


• Hoe krijg ik weer plezier en voldoening in mijn werk?
• Waar liggen mijn ambities?
• Mijn werk kost mij zo veel energie, hoe kan dat toch?
• Hoe kan ik meer balans tussen werk en privé krijgen?
• Zou het iets voor mij zijn om zelfstandig te worden en een eigen zaak op te zetten?
• Ik ben ontslagen, hoe kan ik nu verder?
• Ik wil gaan solliciteren, waar begin ik?
Deze lijst kun je oneindig lang maken, iedere loopbaanvraag is een vraag op zich. Het is aan jou om aan te geven waar je graag aan wilt werken. Als jij je herkent in één van deze vragen, neem dan contact met mij op. Dan gaan we samen kijken naar wat jou wensen zijn, jouw dromen.

 

Loopbaancoaching bieden wij aan in samenwerking met Gloria Coaching, alleen op die manier kan je via de VDAB cheques aanvragen. Neem contact op met onze loopbaanbegeleider om deze cheques in orde te brengen. De VDAB cheques kunnen ook gebruikt worden bij klanten met stressklachten. Alleen als mensen langdurig ziek zijn dan kan het niet.

In totaal kun je 7 uur coaching krijgen voor 80 euro. Deze 7 uur zijn in 2 stukken verdeeld. De eerste cheque van 4 uur gaat in nadat de klant de betaling van 40euro heeft gedaan. Als deze 4 uur afgesloten zijn door mij (na ondertekening van klant) kan de klant de tweede cheque van 3 uur aanvragen. Dit kost weer 40 euro, maar is slechts voor 3 uur.

Onze loopbaanbegeleider Jantina Edens beantwoord al je vragen hieromtrent op jantina@inner-center.be