afspraak

inner

mind. mood. more.

Story

Welkom bij INNER! Consultaties of trainingen enkel mogelijk na inschrijving of afspraak. Welkom na afspraak. 

Je beter doen voelen vanbinnen, dat is ons doel bij Inner. Inner is dan ook meer dan een psychologenpraktijk. Het is een plek waar we samenwerken aan jouw mentale gezondheid, op een manier waarbij jij je comfortabel voelt. Of dit nu via therapie, training of yoga is; bij Inner vind je alles onder één dak.

Zowel kinderen, jongeren als volwassenen kunnen bij ons terecht; individueel of met heel het gezin.

Bestuurder Julie Maertens is al 15 jaar werkzaam als klinisch psycholoog, zowel in Knokke-Heist als in Damme. Met Inner brengt ze alle facetten van de ambulante psychologische hulpverlening samen in één groepspraktijk. Zo maakt ze mentale gezondheidszorg laagdrempeliger en benadert ze hulpverlening op een meer moderne en holistische manier.

Inner is een verderzetting en uitbreiding van het Centrum voor Persoons- & Relatietraining te Damme (www.cprt.be), een groepspraktijk opgericht door Julies ouders, Magda Baukeland en Johan Maertens ruim 40 jaar geleden. Vijftien jaar lang coördineerden zij samen CPRT. Julie is haar ouders ontzettend dankbaar voor alle groeikansen die ze gekregen heeft binnen CPRT. 

Inner zou geen bestaansmogelijkheid hebben zonder de goedkeuring van het oude CPRT-team met loyale, ruimdenkende en dynamische collega's, die mee verhuisd zijn naar INNER. Bedankt aan mijn lieve collega's om dit project mogelijk te maken. Samen geven we er een lap op! 

Ontdek ons aanbod

Het centrum richt zich hoofdzakelijk op de regio Oostkust, Noord-West-Vlaanderen en Sluis: KNOKKE-HEIST, DAMME, BRUGGE, DE HAAN, BLANKENBERGE, BREDENE, SLUIS, OOSTENDE, BEERNEM, MALDEGEM en EEKLO.

Wij stellen vast dat cliënten ook van Gent, Kortrijk of Antwerpen komen omwille van de vlotte verbinding met de A11 of de expresweg. 

Het centrum biedt verschillende activiteiten aan en de basisfilosofie is gebaseerd op een holistische, humanistische mensvisie. Neem gerust een kijkje en leer elk van ons kennen, want wij zijn er voor jou!

Welke zijn jouw klachten?

Volgende klachten kunnen op verschillende werkwijzen in ons centrum behandeld worden:

  • Emotionele klachten: angst en paniekstoornissen, depressie, agressie, eenzaamheid, rouw- en echtscheidingsverwerking
  • Denkstoornissen: zich niet geliefd voelen, niet goed genoeg zijn,  zich er niet bij voelen, geen fouten willen maken (perfectionisme)
  • Werk/studie: burn-out, faalangst, concentratiestoornis, heroriëntatie
  • Lichamelijke klachten zonder fysiek aantoonbare oorzaken, chronische pijnen
  • Verslavingsproblemen: overtollig of ongecontroleerd gebruik van alcohol, drugs en medicatie
  • Relationele problemen: het niet kunnen aangaan of beëindigen van een relatie, echtscheidingsproblemen, herstel van vertrouwen, communicatie- en seksuele problemen, hechtingstijlen (afwijzende hechtingstijl, aanklampende hechtingstijl, …)   
  • Ouder-kind relatie, relatie- en gezinsconflicten
  • Enkelvoudige of meervoudige trauma's