afspraak
Terug naar overzicht

Psychiater

INNER werkt samen met psychiater Dr. Brabant, diensthoofd van AZ Zeno Knokke. Onze INNER cliënten kunnen zo ambulant bij de psychiater op gesprek komen en vermijden lange wachttijden.

Soms is psychotherapie alleen niet voldoende. Wetenschap toont aan dat bij sommige klachten de combinatie van psychotherapie en psychofarmaca de beste aanpak is. 

Dr. Brabant is ook aanwezig op onze klinisch overleg, waardoor we zowel medicamtenteus, diagnostisch, psychologisch en psychotherapeutisch werken. Deze multidisciplinaire aanpak is noodzakelijk om de cliënt de beste zorg te geven. Zo vermijd je ellenlange therapie sessies zonder enige vooruitgang. INNER heeft een actieve aanpak van de hulpvraag, zodat je geen onnodige tijd verliest of aan hulpverlener hopping moet doen. 

Een afspraak bij Dr. Brabant bij INNER is ENKEL mogelijk na een intake gesprek bij één van onze psychologen. Indien het aangewezen is om medicatie voor te stellen, maakt onze psycholoog voor jou een afspraak bij Dr. Brabant.

Een consultatie bij Dr. Brabant is mogelijk op donderdagmorgen, gaat over de klachten, diagnose en medicatie en duurt 20min. Een kennismaking of intake gesprek gebeurt dus bij één van onze psychologen.

Kies je psycholoog naar keuze om een intake gesprek vast te leggen alvorens je op consultatie kan bij Dr. Brabant.